Αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους φέρονται οι αγρότες από το Μπλόκο του Πλατυκάμπου που προχώρησαν σε 24ωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, υλοποιώντας την απόφαση της χθεσινοβραδινής τους συνέλευση.

Platikampos trakter
Οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν αύριο το μεσημέρι νέα συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους και να συντονίσουν τον αγώνα τους.
Agrotes Platikampos Ethiki
Σε δηλώσεις του ο Τριαντάφυλλος Τσινούλης, υποστήριξε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα μας. Για 24ωρες ο δρόμος προς τη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστός και αύριο θα κληθούμε να πάρουμε νέα απόφαση. Είμαστε σε επικοινωνία και με άλλα μπλόκα για να συντονίσουμε τις κινήσεις και τις δράσεις μας».
Platikampos Agrotes Trakter
Να σημειωθεί ότι οι αγρότες του Πλατυκάμπου αποφάσισαν να μετακινήσουν τα τρακτέρ και να τα τοποθετήσουν πάνω στην εθνική, για να ασκήσουν πιέσεις και να κληθούν σε διάλογο για την επίλυση των προβλημάτων τους. Η απόφαση τους προέβλεπε και κλείσιμο της παλαιάς εθνικής οδού προκειμένου να προκαλέσουν κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Astinomia -AGROTES
Μετά από διαβουλεύσεις με την αστυνομία, αποφασίστηκε να κλείσει μόνο το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Θεσσαλονίκη διεξάγεται μέσω Συκουρίου κυρίως για τα μεγάλα οχήματα και όσο ο δρόμος θα παραμένει κλειστός από τους αγρότες του Πλατυκάμπου.

Μοιράσου το άρθρο: