Ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, οι διαδικασίες επιλογής των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, για την περίοδο 2020-2021.

Υποβλήθηκαν 1.622 αιτήσεις νηπίων και βρεφών, και ικανοποιούνται από αυτές σε πρώτη φάση οι 1.604. Να σημειωθεί ότι το 95% των αιτήσεων ικανοποιείται με βάση την πρώτη επιλογή των γονέων.

Η επιλογή των παιδιών έγινε με το αδιάβλητο, αντικειμενικό σύστημα μοριοδότησης και σύμφωνα με τη δυναμικότητα του κάθε παιδικού σταθμού. Τα ονόματα των παιδιών θα είναι αναρτημένα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α).

Η περίοδος για ενστάσεις και για κατάθεση νέων αιτήσεων θα είναι από 1/9/2020 έως 10/9/20120 στα γραφεία της Δ/νσης (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος), ενώ οι απαντήσεις θα καταβληθεί η προσπάθεια να δοθούν εντός πέντε ημερών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Λαρισαίων συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2020-2021», με το 70% των θέσεων, και οι ενδιαφερόμενες μητέρες αφού υποβάλουν την αίτησή τους, όταν ανακοινωθεί η Πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ και εφόσον θα είναι δικαιούχοι voucher, θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία της Διεύθυνσης για την υπογραφή σύμβασης για τον παιδικό σταθμό του Δήμου Λαρισαίων όπου τοποθετήθηκε το παιδί τους, ώστε να φιλοξενείται δωρεάν, μέσω του προγράμματος.

Οι παιδικοί σταθμοί θα ξεκινήσουν, για τη νέα περίοδο, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται επίσης ότι στην απογευματινή ζώνη ικανοποιείται το σύνολο των αιτήσεων, και τα ονόματα των φιλοξενούμενων παιδιών θα είναι αναρτημένα στον 5ο Παιδικό Σταθμό (Ρούσβελτ 46) και στα γραφεία της Διεύθυνσης.

Παράλληλα, ικανοποιείται το σύνολο των αιτήσεων για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν κατά τον μήνα Αύγουστο. Τα αποτελέσματα θα είναι αναρτημένα στον 5ο Παιδικό Σταθμό (Ρούσβελτ 46) και στα γραφεία της Διεύθυνσης.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της αρμόδιας Διεύθυνσης: 2410 680223, 2410680230.

Μοιράσου το άρθρο: