Την Πέμπτη 20 Αυγούστου, στις 20.30, στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία “Πάμε Σινεμά! Cine – Recital” στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα project αφιερωμένο στην έβδομη τέχνη. Το βιολοντσέλο και το πιάνο ενώνουν τις «φωνές» τους, ερμηνεύοντας μελωδίες που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία του κινηματογράφου. Μουσική και εικόνα δημιουργούν ένα κινηματογραφικό παζλ.

Η παρουσίαση συνοδεύεται με αφήγηση και ταυτόχρονη προβολή αποσπασμάτων των ταινιών.
Vernissage Chamber Ensemble: Dmitry Gudimov, βιολοντσέλο Ελένη Κουτή, πιάνο Νίκος Έξαρχος, αφήγηση, μουσική προσαρμογή Νεοκλής Νικολαΐδης, επιμέλεια βίντεο.

Είσοδος ελεύθερη

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού. Σύμφωνα με αυτές, η πληρότητα δε θα πρέπει να υπερβαίνει το 75% των θέσεων και δε θα γίνεται διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Επιπλέον, το κοινό πρέπει να φορά μάσκα κατά την είσοδο, κατά τη διάρκεια και κατά την έξοδο από τη συναυλία και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

Μοιράσου το άρθρο: