Κλιμάκια του Δήμου Τυρνάβου μετέβησαν σήμερα στον συνοικισμό των ρομά της περιοχής και μοίρασαν είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας (3.000 μάσκες και είδη ατομικής υγιεινής) σε όλους τους κατοίκους.
Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου και τον Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Χριστόφορο Κατσαρό, προχώρησαν σε συστάσεις προς τους κατοίκους να τηρήσουν όλα τα μέτρα πρόληψης, τα μέτρα ατομικά προστασίας και υγιεινής και  να μην συναθροίζονται δημόσια.
Σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα περιπολικό με ηχογραφημένο μήνυμα προειδοποιεί τους κατοίκους για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Τυρνάβου είχε ηδη αποφασίσει μαζί με την εκτέλεση του προγράμματος ΤΕΒΑ, να διανείμει σε όλους τους δικαιούχους (το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι Ρομά) και είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ωστόσο, έπειτα από τις δυσμενείς εξελίξεις με τα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, αποφάσισε να το κάνει άμεσα.

Μοιράσου το άρθρο: