Το 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ πραγματοποιείται από αύριο Πέμπτη 20 έως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Larissa Imperial στη Λάρισα.
Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μελανώματος (ΕΛΕΜΜΕΛ) και συμμετέχουν ιατροί και των 4 ειδικοτήτων που εμπλέκονται στη διάγνωση, αντιμετώπιση, παρακολούθηση και πρόληψη της νόσου: Δερματολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, και Παθολόγοι-Ογκολόγοι. Πρόκειται να συζητηθούν διεξοδικά τα τελευταία παγκόσμια επιστημονικά δεδομένα καθώς και τα αποτελέσματα της εμπειρίας και έρευνας στα ελληνικά κέντρα διάγνωσης και αντιμετώπισης της νόσου. Στο Συνέδριο θα συζητηθούν:
 Επιδημιολογία – πρόληψη Μελανώματος
 Γενετική Μελανώματος
 Lentigo Maligna (Κακοήθης φακή)
 Άτυπες εντοπίσεις – Ειδικοί πληθυσμοί
 Παρακολούθηση και αντιμετώπιση ασθενών υψηλού κινδύνου
 Μεταστατική νόσος. Τι νεώτερο στη θεραπεία
 Πρώιμη διάγνωση μελανώματος
 Κακοήθεις όγκοι σε διαφορική διάγνωση με το μελάνωμα – Ο ρόλος της κλινικοπαθολογικής συνεργασίας
 Χειρουργική μελανώματος
 Αντιμετώπιση τοξικότητας νέων θεραπειών
 Ανοσοθεραπεία
 Ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα
Επίσης θα δοθούν οι Κατευθυντήριες Οδηγίες για τη διάγνωση τη χειρουργική αντιμετώπιση, την παθολογοανατομική διάγνωση, το μεταστατικό μελάνωμα και την ακτινοθεραπεία στο Μελάνωμα.
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος (ΕΛΕΜΜΕΛ) κος Γεώργιος Κόκκαλης, Πλαστικός Χειρουργός και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΕΜΜΕΛ θα είναι στη διάθεσή σας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στις 20.00 κατά την Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου στο ξενοδοχείο Larissa Imperial. Θα ακολουθήσει Δεξίωση Υποδοχής στην οποία είστε προσκεκλημένοι.
Σε περίπτωση που δεν είστε διαθέσιμοι την ώρα αυτή μπορείτε να έρθετε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 14.30-15.30 ή την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ώρα 12.00-12.30.

Μοιράσου το άρθρο: