Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λάρισας της ΝΔ μετά την πανδημία του κορονοϊού, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος. Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ήταν η πανδημία και οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της, θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους πολίτες του ν. Λάρισας, αλλά και οι επόμενες δράσεις της Κομματικής Οργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ.Καπετάνος, ενημέρωσε τα παριστάμενα στελέχη για τις εντατικές δράσεις της Δ.Ε.Ε.Π. την περίοδο της πανδημίας και επεσήμανε το γεγονός ότι θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και για το λόγο αυτό, οι συνεδριάσεις της ΔΕΕΠ Λάρισας εφεξής θα γίνονται τετμημένα, με λιγότερα άτομα, βάση και των οδηγιών της Κεντρικής Διοίκησης. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας της Ν.Δ. κ.Ν. Καρδούλας, ο συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Ν.Δ. κ. Η. Γερογιώκας, ο Τομεάρχης Ν.Λάρισας κ. Παν. Βούλγαρης και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και των εκλεγμένων μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας.
Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση με τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. του νομού και στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συνεδριάσεις με τους Τομεάρχες και τους αναπληρωτές Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας.

Μοιράσου το άρθρο: