Αγωνία, απογοήτευση και μεγάλα προβλήματα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τουρισμό διαπίστωσε κατά τις επαφές που είχε ο γραμματέας της Κ.Ε.του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στην περιοδεία του σε Αγιά και Λάρισα.
«Διαπίστωσα πως η κυβέρνηση στην κρίση της πανδημίας άφησε για πολλοστή φορά τους εργαζόμενους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην τύχη τους. Έκανε τα λιγότερα δυνατά, δίχως να έχει σχέδιο στήριξης. Υπάρχει γενικευμένη ανασφάλεια στην αγορά και η ανεργία αυξάνει» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης μεταφέροντας τα αποτελέσματα των επαφών του στη διάρκεια της σημερινής ημέρας προς τους δημοσιογράφους.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στη Σύνοδο Κορυφής λέγοντας πως «η παρουσία της ήταν διακοσμητική. Παρακολουθεί αλλά δεν επεμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά. Προανήγγειλε δε πως το Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα αξιοποίησης των 32δις που θα δοθούν ως οικονομική ενίσχυση στη χώρας μας. «Θα παρουσιαστεί το ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης και ο τρόπος που φιλοδοξεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αξιοποιήσει τα χρήματα του Ταμείου Ανασυγκρότησης».

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας σημείωσε πως βρισκόμαστε στην κορύφωση αυτών των ενεργειών και άσκησε κριτική στη ΝΔ και έθεσε το ερώτημα αν η κυβέρνηση αξιοποίησε όλες τις διπλωματικές οδούς ή απλώς παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, δίνοντας ο ίδιος την απάντηση. «Φοβάμαι πως η κυβέρνηση κατασπατάλησε όλο το τελευταίο διάστημα για να βρεθούμε στο δεύτερο».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Επικρατείας διαβεβαίωσε πως το κόμμα με τις συνεχείς εξορμήσεις στην επαρχία επιδιώκει «την αποκατάσταση της τραυματισμένης επικοινωνίας με τους πολίτες. «Θα γίνουμε πιο πειστικοί και δεν επιτρέψουμε οποιαδήποτε αντικοινωνική πολιτική».

Μοιράσου το άρθρο: