Αλλάζει η τοποθεσία για την επίσημη πρώτη του Θεσσαλικού Θεάτρου, με την περιπατητική δράση με τίτλο «Επιθεώρηση». Αντί για την Κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπως ανακοινώθηκε αρχικά, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη 8 του μηνός στις 8.15 μ.μ στην πλατεία Λαμπρούλη, στο Φρούριο, και θα επαναληφθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου, επίσης στις 8.15 μ.μ στην Κεντρική πλατεία της πόλης.
Οκτώ ηθοποιοί, πολύχρωμα κοστούμια από το βεστιάριο του θεάτρου, ζωντανή μουσική, κίνηση και χορός σε μια περιπατητική μουσική παράσταση που στηρίζεται σε τραγούδια από παλιές επιθεωρήσεις του Θ. Θ., θα κάνει τη βόλτα της σε ολόκληρη την πόλη, ξυπνώντας μνήμες, αλλά και συστήνοντας στο νέο κοινό, το όμορφο παρελθόν του.
Θα ακουστούν τρία τραγούδια από την παράσταση «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» των Κακουλίδη-Λαζόπουλου-Κοντογιαννίδη-«Ελεύθερου Θεάτρου», σε μουσική Λουκιανού Κηλαηδόνη (Χαιρέτα μου τον πλάτανο, Τελεβιζιόν, Disco) και τρία από την επιθεώρηση «Μας πήρε το ποτάμι» των Βαγενά-Κολώνα –Σ.Παπαδοπούλου-Νικολακοπούλου-Παπαθανασίου-Ρέππα-Τσιάνου-Φασουλή-Χατζησοφιά,σε μουσική Διονύση Τσακνή (Μας πήρε το ποτάμι, 15 χρόνια Θεσσαλικό, Επιθεώρηση).
Το Θεσσαλικό Θέατρο ευχαριστεί θερμά την Άννα Βαγενά και την οικογένεια Κηλαηδόνη, καθώς και τον Διονύση Τσακνή, για την ευγενική παραχώρηση των τραγουδιών.

Η ταυτότητα της παράστασης
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κυριακή Σπανού
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Παπουτσή
Κίνηση: Αναστασία Μπρουζιώτη
Ενδυματολογική επιμέλεια: Νικολέττα Καίση
Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Ανδρομάχη Μακρίδου, Αθηνά Σακαλή, Βάνα Σλέιμαν, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας. Παίζει κιθάρα και τραγουδά ο Αλέξανδρος Τσιωνάς.
Φωτογραφίες: Γιάννης Χατζηαντωνίου
Υπεύθυνοι ήχου: Νίκος Γεωργάκης, Μάκης Παπατριανταφύλλου

Μοιράσου το άρθρο: