Συνεχίζοντας τις εβδομαδιαίες επισκέψεις σε αγροτικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς του νομού Λάρισας, το κλιμάκιο του Αγροτικού Τμήματος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, στο πλαίσιο της διάδοσης του προτεινόμενου προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι II» για τον αγροτικό τομέα, επισκέφθηκε σήμερα περιοχές του δήμου Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα, το κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υπεύθυνο του Αγροτικού Τμήματος της Ν.Ε Λάρισας, Χρήστο Παπαδημητρίου, τον Γραμματέα της Ο.Μ. δήμου Τεμπών, Χαράλαμπο Λανάρα, καθώς και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Αθανασιάδη, επισκέφθηκε διαδοχικά:

· Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ομάδα Παραγωγών Επιτραπέζιας Ελιάς «Το Λιόδεντρο», που εδρεύει στο Πουρνάρι, με τον πρόεδρό του, Γιώργο Πολύμερο και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Παυλακούδη
· Το Δημαρχείο του δήμου στο Μακρυχώρι, με τον δήμαρχο, Γιώργο Μανώλη, και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μακρυχωρίου, Νίκο Μητσογιάννη
· Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πυργετού, με τον πρόεδρο, Θανάση Βλάχο
Το κλιμάκιο του αγροτικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, όπως αναφέρει, «αφού άκουσε με προσοχή τις πολυποίκιλες δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί και ο δήμαρχος της περιοχής αλλά και τις νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας, τα νέα προβλήματα που ανέκυψαν, καθώς και τις άμεσες προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα, ανέπτυξε τις προτάσεις του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι II».

Μοιράσου το άρθρο: