Την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις ζητά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας το οποίο διοργανώνει συλλαλητήριο αύριο Πέμπτη στις 8μ.μ στη κεντρική πλατεία και απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής σε εργαζόμενους, αγρότες και αυτοαποασχολούμενους

Όπως τόνισε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΕΚΛ Γιάννης Σκοκας “το νομοσχέδιο έρχεται να επιβάλλει τους όρους, τα μέρη και το περιεχόμενο που θα έχει μια διαδήλωση. Εισάγει απαγορεύσεις με βάση «το σκοπό» της συγκέντρωσης, σε συνδυασμό με τον αριθμό των συγκεντρωμένων. Ανάγει σε ιδιώνυμο αδίκημα και θα καταζητούνται οι συμμετέχοντες σε «απαγορευμένη» συγκέντρωση-διαδήλωση και τέλος δίνει τη δυνατότητα στην αστυνομία να μπορεί να αποφασίζει την απαγόρευση μέχρι και στο παρα πέντε»

Τον κ. Σκόκα πλαισίωναν ο αντιπρόεδρος του ΕΚΛ Πάρις Λιόλιος, ο πρόεδρος των συνταξιούχων Θαν. Κουμαντζέλης και ο πρόεδρος της ΕΟΑΣ Λάρισας Ρίζος Μαρούδας οι οποίο τόνισαν με έμφαση πως «οι εργαζόμενοι θα ματαιώσουν κάθε σκέψη και προσπάθεια που έχει στόχο να βάλει τους αγώνες τους στο γύψο».

Μοιράσου το άρθρο: