Ανοίγει μετά από 8 χρόνια το Νηπιαγωγείο στα Καλύβια Ελασσόνας, ένα αίτημα χρόνων των κατοίκων του χωριού.

Ο εντεταλμένος συύμβουλος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κατοίκων των Καλυβίων, είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούνιο τις προσπάθειες για να λειτουργήσει ξανά το νηπιαγωγείο στα Καλύβια.
Μετά από συνεργασία όλων τον εμπλεκόμενων φορέων το νηπιαγωγείο στα Καλύβια θα λειτουργήσει ξανά και το κουδούνι του σχολειού θα χτυπήσει στο χωριό μετά από οχτώ χρόνια που παρέμενε κλειστό .
«Σε μια περίοδο που είχαμε συνηθίσει τα σχολεία στα χωριά να κλείνουν, έχουμε το ευχάριστο γεγονός το νηπιαγωγείο στα Καλύβια να ανοίξει ξανά ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των κατοίκων που όλοι οι φορείς υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο Θανάσης Παιδής ο όποιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης κ. Δοδοντσάκη όσο και την Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σοφία Παπαδοπούλου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν.
«Τα Καλύβια Ελασσόνας είναι ένα ζωντανό χωριό καθώς δραστηριοποιούνται πολλοί νέοι κτηνοτρόφοι και αγρότες, οι οποίοι δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες. Η ζωή στα ορεινά χωριά δεν είναι εύκολη . Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθούν οι συνθήκες και οι υποδομές αλλά έχουμε το όραμά μας, γιατί πιστεύουμε στους ανθρώπους της παραγωγής και της υπαίθρου και θα είμαστε συνεχώς κοντά τους» τόνισε ο κ.Παιδής.

Μοιράσου το άρθρο: