?????????????

Πικραμένος από τη στάση αυτών που έφτασαν το θέμα της έδρας του στο περιφερειακό συμβούλιο, στα δικαστήρια δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας και στην εκπομπή «θεσσαλικό Περισκόπιο» ο Ρίζος Κομήτσας.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου μετά από προσφυγή που κατέθεσε ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού «Η θεσσαλία στην καρδιά μας», Χρήστος Γελαλής, ο Ρίζος Κομήτσας κηρύχθηκε έκπτωτος από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου, καθώς έλαβε μετά την εκλογή του, το σχήμα του ιερέα.
«θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και να βρούμε μια λύση. Θα μπορούσα να παραιτηθώ στο μέσον της θητείας και όχι να φτάσουμε στα δικαστήρια» τονίζει ο πατέρας Ρίζος, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους πολίτες του νομού που τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους, σύμβουλο του συνδυασμού και να τους διαβεβαιώσει ότι θα παραμείνει ενεργός και θα προσπαθεί για το κοινό καλό.
Πάντως δεν θέλησε να σχολιάσει τα κίνητρα αυτών που οδήγησαν την υπόθεση στα δικαστήρια και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο Χ. Γελαλή

Μοιράσου το άρθρο: