Η ανάπτυξη και ο συντονισμός τον φορέων της Δυτικής Ελλάδας για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την καταγραφή τοπικών συνταγών, τη  δημιουργία νέων συνταγών με βάση τα παραγόμενα προϊόντα και η δημιουργία του γαστρονομικού στίγματος προκειμένου να αποκτήσει η περιφέρεια «Γαστρονομικό Τουρισμό» συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Ο πρόεδρος κ.Σπυρόπουλος τόνισε ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου έχοντας δημιουργήσει το γραφείο τουριστικής ανάπτυξης, στοχεύει στην προβολή και εξωστρέφεια της πόλης και πιστεύει ότι μέσα από εκδηλώσεις γαστρονομίας στις οποίες θα παρασκευάζονται συνταγές με τα τοπικά προϊόντα που υπάρχουν σε όλη την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα του Μεσολογγίου θα δοθεί η ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει την πλούσια και εξαιρετική μεσολογγίτικη κουζίνα.

Στη συνάντηση πήρε μέρος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας Στεργίου Σπύρος ,η γραμματέας του ΣΚΕΑΝΑ  Πετροπούλου Βάσια, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου  Ναστούλης Κωνσταντίνος και ο υπεύθυνος τουριστικής ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου  Πασιόπουλος Κωνσταντίνος.

Nίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: