Μεσολόγγι:Ενίσχυση του Γαστρονομικού Τουρισμού

Η ανάπτυξη και ο συντονισμός τον φορέων της Δυτικής Ελλάδας για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την καταγραφή τοπικών συνταγών, τη  δημιουργία νέων συνταγών με βάση τα παραγόμενα προϊόντα και η δημιουργία του γαστρονομικού στίγματος προκειμένου να αποκτήσει η περιφέρεια «Γαστρονομικό Τουρισμό» συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Μεσολόγγι:Ενίσχυση του Γαστρονομικού ΤουρισμούΟ πρόεδρος κ.Σπυρόπουλος τόνισε ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου έχοντας δημιουργήσει το γραφείο τουριστικής ανάπτυξης, στοχεύει στην προβολή και εξωστρέφεια της πόλης και πιστεύει ότι μέσα από εκδηλώσεις γαστρονομίας στις οποίες θα παρασκευάζονται συνταγές με τα τοπικά προϊόντα που υπάρχουν σε όλη την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα του Μεσολογγίου θα δοθεί η ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει την πλούσια και εξαιρετική μεσολογγίτικη κουζίνα.

Στη συνάντηση πήρε μέρος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας Στεργίου Σπύρος ,η γραμματέας του ΣΚΕΑΝΑ  Πετροπούλου Βάσια, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου  Ναστούλης Κωνσταντίνος και ο υπεύθυνος τουριστικής ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου  Πασιόπουλος Κωνσταντίνος.

Nίκη Παπαδούλα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος