Άστραψε και βρόντηξε για τις επιθέσεις που δέχεται από μια μικρή ομάδα οργανωμένων συντρόφων του, με αφορμή τη μη ένταξη του Γιώργου Νικητιάδη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, ο βουλευτής Δωδεκανήσου και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Κρεμαστινός.
«Ουδέποτε έβαλα βέτο για την μη κάθοδο στις εκλογές του Γιώργου Νικητιάδη» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ανέφερε ότι από το 2012 δέχεται πόλεμο από συγκεκριμένους κύκλους χωρίς να αντιδρά και ότι το μόνο που ήθελε, όταν διαμήνυε πως θα έπαιρνε τις τελικές του αποφάσεις για την υποψηφιότητά του ή μη με την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, ήταν να διαφυλάξει τη ψυχική του ηρεμία.

«Ενώ σε όλη την Ελλάδα με σέβονται και με εκτιμούν, είπε, κάποιοι στη Δωδεκάνησο, που δεν γνωρίζω από ποιους υποκινούνται, ασχημονούν σε βάρος μου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης», τονίζοντας ότι αυτό υφίσταται από το 2012 και αυτό ήθελε να αποφύγει.

«Δεν σέβονται ούτε το γεγονός πως είμαι ο μοναδικός νησιώτης που κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής από το Κίνημα Αλλαγής. Αυτοί είναι όμως οι άνθρωποι» κατέληξε ο κ. Κρεμαστινός.

Μοιράσου το άρθρο: