Εντυπωσίασαν τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων τους επισκέπτες της 5ης Athens International Tourism Expo 2018 (ΑΙΤΕ).
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πήρε μέρος στην έκθεση με 23 νησιά και συγκεκριμένα με τη Ρόδο, την Κω, την Πάτμο, τη Λέρο, την Κάρπαθο, την Αστυπάλαια, την Κάλυμνο και τους Λειψούς από τη Δωδεκάνησο και τη Σαντορίνη, την Αντίπαρο, την Ίο, τη Σύρο, τη Μήλο, τη Τήνο, την Αμοργό, τη Φολέγανδρο, την Κύθνο, τη Σέριφο, την Πάρο, την Άνδρο, τη Δονούσα, την Κίμωλο και την Κέα από τις Κυκλάδες.
κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τις ιδιαίτερες ομορφιές τους και την ευρεία γκάμα τουριστικών προϊόντων που προσφέρουν, καθιστώντας το περίπτερο της ΠΝΑΙ το πιο πολυσύχναστο.
«Ο Τουρισμός αποτελεί την κύρια οικονομική δραστηριότητα και μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των νησιών μας. Κάθε ένας από τους προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει στους επισκέπτες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τουριστικών εμπειριών» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.
Η Athens International Tourism Expo είναι από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στη χώρα μας. Έχει πλέον καθιερωθεί σε θεσμό, καθώς αναγνωρίζεται ως ένα σημαντικό ραντεβού για την τουριστική βιομηχανία. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για δικτύωση με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες αλλά και τους επαγγελματίες του Τουρισμού από τις παραδοσιακές αλλά και τις νέες-αναδυόμενες αγορές.

Μοιράσου το άρθρο: