Δριμεία επίθεση εναντίον του Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, που κάλεσε τους πολίτες της Κω να σώσουν τη χώρα από τον κομμουνιστικό κίνδυνο, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.
«Ήρθε να σπείρει στα Δωδεκάνησα, που από παράδοση είναι δημοκρατικά, ακροδεξιό και επικίνδυνο λόγο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι τον λόγο αυτό τον έχει μάθει καλά ως πρόεδρος της νεολαίας του Παπαδόπουλου.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
«Σε πρόλαβαν οι Χρυσαυγίτες κ. Βορίδη. Τα είπαν πριν από σας, αυτά που είπατε στην Κω.
Τον ακροδεξιό και επικίνδυνο λόγο ήρθε ο κ. Βορίδης να σπείρει στα Δωδεκάνησα που από παράδοση είναι δημοκρατικά.
Χειρότερα και από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Κάλεσε τους Δωδεκανήσιους να παλέψουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ που έχει σχέδιο να αφανίσει την πατρίδα.
Να σώσουν την χώρα από τον «κομμουνιστικό κίνδυνο».
Σας θυμίζει τίποτα; Τα ‘χει μάθει καλά σαν πρόεδρος της νεολαίας του Παπαδόπουλου.
Κακώς δεν άκουσε αυτούς που τον συμβούλεψαν, όπως είπε, να προσέξει γιατί οι Δωδεκανήσιοι είναι δημοκρατικοί.
Γιατί είναι σίγουρο ότι ούτε οι «παραδοσιακοί» δεξιοί, δεν είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν τους «χουντικούς».
Για τα τοπικά προβλήματα, για την νησιωτικότητα, για τον τουρισμό, δεν είχε τίποτα να πει.
Ούτε στο Κολωνάκι να μίλαγε.
Μόνο για το σεισμό κάτι ψέλλισε αλλά και πάλι ακραία.
Καλά δεν του είπε κανείς ότι αμέσως μετά το σεισμό, το νησί στάθηκε στα πόδια του και έσπασε ρεκόρ στις τουριστικές αφίξεις; Και για κακή του τύχη, από την Δευτέρα λειτουργεί η 1η νησιωτική Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Κω.
Α….είπε και για τους «λαθρομετανάστες» που τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ γέμισε μετανάστες την Ευρώπη.
Ευτυχώς που δεν ήταν υπουργός το 2015 γιατί με τις δεκάδες χιλιάδες μετανάστες που ήρθαν, μόνο το καλοκαίρι εκείνο στην Κω, θα τους είχε κλείσει τις βρύσες, τις τουαλέτες, θα τους είχε στις παραλίες και στα πάρκα σε πρόχειρες σκηνές για «διαφήμιση» στις τουριστικές αγορές διαδίδοντας διεθνώς την ελληνική φιλοξενία.
Σίγουρα και τον φούρναρη της Κω θα τον είχε στείλει στη Γυάρο για «αντεθνική» δράση και θα διέγραφε και τον Γιούνκερ που τον βράβευσε.
Και για να είναι στο κλίμα και όλοι που μίλησαν και γύρευαν ψηφουλάκια, φόρεσαν την μάσκα του Βορίδη και κατακεραύνωσαν τον….. Καματερό που είπε: «Μακάρι να είχαμε τέτοιες σχέσεις και εμείς με τους γείτονες μας». Στη Γυάρο και αυτός, που θέλει να πουλήσει τα νησιά μας.
Ξεχνούν όλοι αυτοί ότι άλλο δεξιά και άλλο ακροδεξιά. Και πως στην χούντα αντίσταση έκαναν και δεξιοί.
Και σίγουρα αυτοί και ιδιαιτέρα οι Δωδεκανήσιοι θα τους καταδικάσουν στις εκλογές γιατί μπορεί να τους πήραν την Ν.Δ. οι ακροδεξιοί, δεν θα τους επιτρέψουν όμως να πάρουν και την….. δημοκρατία.
Υ.Γ. Το άκρον άωτον της υποκρισίας, την ώρα που έβριζαν τους μετανάστες, έδιναν συλλυπητήρια για το θάνατο του Φούρναρη της Κω που έγινε διεθνές σύμβολο αλληλεγγύης και τιμά το νησί μας».

Μοιράσου το άρθρο: