Την κάθοδό της στις περιφερειακές εκλογές, με την παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», ανακοίνωσε η πρώην πρόεδρος της Ν.Ε της Νέας Δημοκρατίας στη Δωδεκάνησο, Νατάσα Βενετοκλή.
«Η απόφασή μου είναι πλήρως συνειδητή» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου η Νατάσα Βενετοκλή, τονίζοντας ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές προέχει ο τόπος και όχι τα κόμματα.
Ανέφερε ότι διατηρεί στο ακέραιο τις πολιτικές της καταβολές, παραμένοντας πιστή στη φιλελεύθερη παράταξη, ωστόσο αποφάσισε να ενταχθεί ως ανεξάρτητο μέλος στην παράταξη του Μανώλη Γλυνού, καθώς το ήθος και η εμπειρία του αποτελούν εγγύηση για την αυτοδιοίκηση.
«Η παράταξη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, είπε, έχει ένα μεγάλο ατού. Δεν έχει κομματική ταυτότητα. Ενώνει δυνάμεις για το καλό του τόπου».
Αναφερόμενη στις διαγραφές στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που προσχώρησαν στην παράταξη του Μανώλη Γλυνού, ενώ απόφαση του κόμματος είναι η στήριξη του νυν Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η κ. Βενετοκλή υποστήριξε ότι το αντίκτυπο της απόφασης αυτής δεν είναι θετικό.

Μοιράσου το άρθρο: