Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 7 το πρωί σήμερα, στη Ρόδο, στην Κρεμαστή, στο ύψος του Castello Rosso. Νεκρός ένας άντρας γύρω στα 45, Ροδίτης είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος οδηγούσε μηχανή, που συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό. Τέσσερα περιπολικά έσπευσαν αμέσως όπως επίσης και το ΕΚΑΒ. Ο θάνατος του οδηγού της μηχανής ήταν ακαριαίος.
Χθες βράδυ επί της Ρόδου Καλλιθέας, στην περιοχή Κοσκινού, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού την οποία «θέρισε» και έπεσε στο δρόμο.
Την ώρα εκείνη, κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα μια νεαρή γυναίκα με το δίκυκλο της, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημά της η κολόνα, να το ανατρέψει και να τραυματιστεί, ευτυχώς, όχι σοβαρά και η ίδια.
Ο οδηγός της μηχανής δεν τραυματίστηκε επίσης ιδιαίτερα σοβαρά.
Στο σημείο βρέθηκε το ΕΚΑΒ που διακόμισε την τραυματία στο Νοσοκομείο, η Πυροσβεστική για την απομάκρυνση της κολόνας φωτισμού και η Τροχαία Ρόδου που ξεκίνησε ήδη τη διενέργεια έρευνας για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το νέο ατύχημα στους δρόμους της Ρόδου

Μοιράσου το άρθρο: