Τα Δωδεκάνησα θα επισκεφθεί για άλλη μια φορά ο Πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου τη Χάλκη και αμέσως μετά τη Σύμη.
«Ο πρωθυπουργός θέλει να αποδείξει με τα ταξίδια του αυτά πως δεν τίθεται κανένα θέμα ασφάλειας στα νησιά μας» σχολίασε στην ΕΡΤ Ρόδου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παπάς.

Στη Χάλκη ο πρωθυπουργός θα παραστεί στο τρίμηνο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Κρεμαστενό. Όπως είπε στην ΕΡΤ Ρόδου ο δήμαρχος Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης, το δημοτικό συμβούλιο του νησιού αποφάσισε να δώσει το όνομα του Χαλκίτη εκλιπόντος επιστήμονα και πολιτικού στο πολυδύναμο ιατρείο του νησιού, που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός.

Να σημειωθεί οτι το κτίριο που στεγάζει σήμερα το Πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο Χάλκης ενώ ήταν έτοιμο από το 2013, όπως είπε ο δήμαρχος του νησιού, δεν είχε γίνει η μεταφορά του ιατρείου επειδή δεν είχε ρεύμα και ίντερνετ. Το τρίμηνο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Κρεμαστινό ήταν να γίνει στις 8 Αυγούστου αλλά μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού με την οικογένεια του εκλιπόντος και την επιθυμία του να παραβρεθεί σε αυτό, μετατέθηκε για τις 6 Αυγούστου προκειμένου να μπορεί να βρίσκεται στη Χάλκη.

Μοιράσου το άρθρο: