Θέμα λίγου χρόνου είναι η ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης του ανθόκηπου στο «Ήχος και Φως». Επιφυλακτική, ωστόσο, ως προς την πλήρη λειτουργία του, λόγω της μειωμένης τουριστικής κίνησης και της οικονομικής ύφεσης που προκαλεί η πανδημία, εμφανίστηκε χθες η ανάδοχος εταιρεία.
«Το έργο προχωρά, αλλά υπάρχουν πράγματα πέρα από τις δυνατότητές μας, όπως τα προβλήματα που προκαλεί ο κορονοϊός» ανέφερε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Βρούχος, διαμηνύοντας ότι η απόφαση για να λειτουργήσει το «Ήχος και Φως» είναι καθαρά επιχειρηματική. Σημειώνεται ότι οι εργασίες του «Ήχος και Φως» ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2018 και καθυστέρησαν να ολοκληρωθούν λόγω και της καραντίνας.
Ο ανθόκηπος θα είναι ανοιχτός όλη την ημέρα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ το ηχόραμα, που θα αναφέρεται στην ιστορία της Ρόδου, θα προβάλλεται σε 6 γλώσσες. Υπολογίζεται να απασχολούνται σ’ αυτό 120 άτομα. Αναφορικά με το εξώδικο που εστάλη από το Δήμο Ρόδου, ο διευθύνων σύμβουλος του «Ήχος και Φως» τόνισε με νόημα ότι και η εταιρεία έχει στείλει εξώδικα, αλλά δεν τα κοινοποιούν στον Τύπο γιατί είναι επιχειρηματίες και όχι πολιτικοί.H παρουσίαση της ανάπλασης έγινε χθες απο τους μελετητές του έργου.

Μοιράσου το άρθρο: