Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πήγασου Κρεμαστής, που θα συμμετάσχει φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.
Υπό τις οδηγίες του Στέλιου Κωνσταντινίδη, σε καθημερινή βάση συνεχίζει τις προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής, με απώτερο σκοπό να είναι έτοιμη την 1η αγωνιστική (16 Οκτωβρίου 2016).
Η αρχηγός της ομάδας Μάγδα Καραμπατζάκη, που συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να ανέβει ο Πήγασος στην Α2 Κατηγορία μίλησε για την περίοδο της προετοιμασίας.
«Σε καθημερινή βάση συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς και απουσίες. Μέρα με τη μέρα δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλά θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά σε αρκετά σημεία. Από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια δείξαμε ότι θέλουμε ενίσχυση στη θέση «5» και πιστεύω ότι σύντομα θα ενισχυθούμε μέσα στη ρακέτα. Το θετικό είναι ότι υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά και το κλίμα είναι άριστο. Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά και όχι από τη μία μέρα στην άλλη. Είμαστε αισιόδοξες και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και με το μυαλό μας στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα με τον Κ.Α.Ο. Μελισσίων».

Μοιράσου το άρθρο: