Ενδείξεις πως ξέφυγε το κίνδυνο έχουν οι γιατροί που παρακολουθούν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Ρόδου τον 15άχρονο που γλύτωσε απο την τραγωδία που συνέβη χθες το μεσημέρι στο Ακρωτήρι Γκίνας της Λίνδου με το parasailing.

Μια τραγωδία που κόστισε τη ζωή σε ένα 13άχρονο (αδελφό του 15άχρονου) και την 15άχρονη εξαδέλφη του απο τη Μ.Βρετανία που παραθέριζαν στους Πεύκους.

Ο 51άχρονος εκμισθωτής και χειριστής της λέμβου μετά τη σύλληψή του χθές, αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα αφού εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ολα συνέβηγσαν όταν το θαλάσσιο αλεξίπτωτο στο οποίο επέβαιναν έμεινε μετέωρο όταν κόπηκαν τα σκοινιά του μόλις φύσηξε δυνατός άνεμος. Τοι αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθούν οι επιβαίνοντες στα βράχια και οι δυο να σκοτωθούν ακαριαία και ο τρίτος να τραυματιστεί.

Οπως αναφέρει ο κανονισμός το όριο ηλικίας για τέτοιου είδους σπόρ είναι από 14 ετών και πάνω.

Οι σοροί περισυλλέχτηκαν από άντρες της ΠΥΡ κατέφθασαν με τις δυνάμεις του λιμενικού και η μετραφορά στο Νοσοκομείο έγινε με οχήματα του ΕΚΑΒ.

Μοιράσου το άρθρο: