Στη διαγραφή δύο στελεχών της στη Δωδεκάνησο, που κατέρχονται στις περιφερειακές εκλογές με αντίπαλο συνδυασμό, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία.
Συγκεκριμένα διεγράφησαν, με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο ξενοδόχος Νίκος Γερονικόλας, υπεύθυνος του τομέα τουρισμού στη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και ο Φοίβος – Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος εκλογικού αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νότιο Αιγαίο κατά τις εσωκομματικές εκλογές.
«Οι περιφερειακές εκλογές είναι βαρόμετρο και θα πρέπει να καταδειχθεί η δυναμική της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Παύλος Μπακίρης, τονίζοντας ότι έχουν μεγάλη σημασία τα πρόσωπα που θα εκλεγούν και θα κληθούν να συνεργαστούν με την κυβέρνηση.
«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να προσεγγίζουμε τα τοπικά ζητήματα με τη λογική κομματικών συσχετισμών» δήλωσε ο Νίκος Γερονικόλας, προσθέτοντας ότι οφείλει να εξασκεί το δικαίωμα της επιλογής του αυτοδιοικητικού συνδυασμού που θα στηρίξει.
Ανέφερε ότι τις επιλογές του τις υϊοθετούν και τις ενστερνίζονται πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και χιλιάδες Δωδεκανήσιοι και Κυκλαδίτες, τονίζοντας ότι καμία διαγραφή δεν μπορεί να διαγράψει από τη συνείδηση των Νεοδημοκρατών τους κοινούς αγώνες.

Μοιράσου το άρθρο: