Θετικό βρέθηκε στον κορονοϊό το δείγμα νεαρής κοπέλας στην Κάλυμνο. Σύμφωνα με την kalymnos-news.gr η νεαρή είχε προσέλθει στο νοσοκομείο με συμπτώματα και λήφθηκε δείγμα το οποίο στάλθηκε για εξέταση και χθες απόγευμα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα ότι βρέθηκε θετικό.

Η νεαρή παραμένει στο σπίτι της ενώ θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Καλύμνου. Την ίδια ώρα σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, σε συναγερμό τέθηκε από το απόγευμα χθες η Ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου μετά την διενέργεια, για προληπτικούς λόγους, τέστ για κορονοϊό σε 87χρονο ασθενή, με υποκείμενα νοσήματα και αλτσχάϊμερ.

Ο ασθενής που έκανε συγκεκριμένα εισαγωγή στην κλινική, υποβλήθηκε, όπως προβλέπεται, σε τεστ το οποίο τον εμφάνισε οριακά θετικό.

Τέθηκε σε περιορισμό, όπως προβλέπει το σχέδιο, ενώ χθες διενεργήθηκαν δύο τέστ σε διαφορετικά μηχανήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και τελικά προέκυψε ότι δεν είναι θετικός.
Όμοια τεστ έγιναν και στο προσωπικό της κλινικής που ομοίως ήταν αρνητικά.

Μοιράσου το άρθρο: