Για την αλλαγή σελίδας στη χώρα, που πλέον βαδίζει στο δρόμο της κανονικότητας με την Κυβέρνηση της Ν Δ, για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που εξήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης, αλλά και για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για τον Έβρο και τη Θράκη αναφέρθηκε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, στο πλαίσιο των προγραμματικών κυβερνητικών δηλώσεων.

O κ. Δημοσχάκης μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι:
Η Ν Δ κέρδισε την αυτοδυναμία άνετα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου υποσχόμενη το… αυτονόητο. Την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.

Με το «καλημέρα» ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε μια σειρά μέτρα ανακούφισης των πολιτών και επιχειρήσεων, όπως τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22% μεσοσταθμικά, τη μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις στο 24%, των ασφαλιστικών εισφορών στο 15%, του ΦΠΑ από 13% στο 11% κι από 24% στο 22%.

Η Κυβέρνηση πατάει… γκάζι και στον τομέα των επενδύσεων, ώστε να δημιουργηθούν πολλές και καλές δουλειές για να μείνουν στην Ελλάδα τα καλύτερα μυαλά μας.

Η ΝΔ δίνει μεγάλη βάση στο θέμα της ασφάλειας, καθώς χωρίς ειρήνη δεν μπορεί να υπάρξει μακροημέρευση στη χώρα.

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει υπογραμμίσει όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Έβρο και τη Θράκη θα αντιμετωπίζονται ως εθνικά θέματα και πλέον ανοίγονται νέοι αναπτυξιακοί δρόμοι για την ευρύτερη περιοχή.

Μοιράσου το άρθρο: