Επίθεση κατά της ΓΣΕΕ για το συνέδριο που έχει προγραμματισθεί για τις 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, εξαπολύει η ΑΔΕΔΥ η οποία σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για «παρωδία.»

«Όσο η ΓΣΕΕ δεν έχει σωστά οργανωμένη και παράλληλα εκλεγμένη διοίκηση, η ΑΔΕΔΥ θα καυτηριάζει αυτό το γεγονός διότι θα είναι ένας παίχτης μόνος του ενώ οι αγώνες πρέπει να είναι κοινοί και μαζικοί,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Έβρου κ. Παναγιώτης Τσίρτσης και τόνισε : «αυτό που απαιτούμε είναι η ΓΣΕΕ στο πλαίσιο του ρόλου που επιτελεί εδώ και δεκαετίες, να συνεχίσει να επιτελεί αυτό το έργο, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να αγωνισθούμε μπροστά στις επιθέσεις που δεχόμαστε τα τελευταία δέκα χρόνια των μηνημονίων.»

«Πρόκειται για ολιγόωρο «μαγείρεμα» γιατί τέτοιο θα κάνουν και όχι για συνέδριο γιατί δεν έχει πρόγραμμα ομιλιών ,αντιπαράθεσής αντιπροσώπων, δεν έχει τίποτε με βάση τα καταστατικά. Θέλουν απλά και μόνο να εξασφαλίσουν μια δική της τους νομιμότητα που δεν έχει σχέση με την ουσιαστική νομιμότητα για να υπάρχει μια ηγεσία,» σχολίασε από την πλευρά του το μέλος του ΚΚΕ της Ν.Ε Έβρου κ. Γιάννης Χιόνης . «Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους χαλάσουμε την «σούπα» που πάνε να φτιάξουν,» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χιόνης και κάλεσε τους εργαζόμενους εκείνη την ημέρα να εκφράσουν την αντίθεση τους.

Μοιράσου το άρθρο: