Με αργυρό μετάλλιο σε πανελλήνιο επίπεδο βραβεύτηκε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «ΣυνεχίΖΩ» από την Healthcare Business Awards 2019 για την εφαρμογή «Σύστημα προτεραιότητας Priority» για την διαχείριση των ασθενών στο τμήμα Ειδικής Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας του ΓΠΝΑ .

Πρόκειται για βραβεία που δίνονται σε συλλόγους και εταιρείες που έχουν καινοτόμες ιδέες για την διατήρηση της υγείας. Η ιδέα του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου ,αναγνωρίστηκε ως εξαιρετική.

Το Priority λειτουργεί από το 2015 στο ΓΠΝΑ και δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εξέλιξης της σειράς προτεραιότητας του ογκολογικού ασθενή από το κινητό του τηλέφωνο .

«Πρόκειται για μια καινοτόμα εφαρμογή που εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια των ασθενών και των συνοδών τους, αλλά ταυτόχρονα κάνει και πιο εύκολη την δουλειά των γιατρών,» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Εβρου «ΣυνεχίΖΩ» κ. Αναστασία Σπυρίδου.

Όπως εξήγησε «αναγνωρίσαμε αυτήν την ανάγκη για τον τρόπο διαχείρισης της αναμονής των ασθενών από το 2015.Ηταν δύσκολες οι συνθήκες γιατί στοιβάζονταν όλοι οι ασθενείς έξω από τις πόρτες των γιατρών με αποτέλεσμα να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στους γιατρούς και στους ασθενείς. Με το Priority λύθηκε το πρόβλημα καθώς οι ασθενείς μπορούν να παρακολουθούν από το τηλέφωνο τους την σειρά με την οποία θα μπαίνουν για να ξεκινήσουν τις χημειοθεραπείες τους.»

Μοιράσου το άρθρο: