Η κ. Βίβιαν Κουρμπανιάν αναδείχθηκε πρώτη στις προτιμήσεις των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11η και 12η Φεβρουαρίου για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης.
Από τα χίλια και περισσότερα μέλη που αριθμεί ο Εμπορικός Σύλλογος ψήφισαν τα πεντακόσια(500),αριθμός πολύ μεγάλος όπως εκτιμούν τα μέλη του Συλλόγου και αυτό γιατί η εκλογική διαδικασία έγινε με την ένδειξη έκτακτη και επείγουσα.

Ο λόγος που οδηγήθηκε ο Σύλλογος στις εκλογές ήταν το γεγονός ότι, μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ την εσωτερική διαδικασία που ακολούθησε αλλά και την ανάδειξη της κ. Κουρμπανιάν, παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη του Δ.Σ και δυο αναπληρωματικά που είχε ως αποτέλεσμα να μην προκύπτει ο απαραίτητος αριθμός των 15 μελών του Δ.Σ.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου το οποίο θα απαρτίζεται από 15 μέλη καθώς και 16 εκπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.

Η σύνθεση του νέου και ανανεωμένου Διοικητικού Συμβουλίου, βάσει της σειράς εκλογής έχει ως εξής :
1. Κουρμπανιάν Βίβιαν
2. Κασαπίδης Βασίλειος
3. Κουρτίδης Γεώργιος
4. Κεκές Ιωάννης
5. Ουσταμπασίδης Παναγιώτης
6. Τραζέρας Βασίλειος
7. Ξανθίδης Αλέξανδρος
8. Σαββίδης Στυλιανός
9. Γιάκατης Θεόδωρος
10. Ντουμανίδης Ιωάννης
11. Γεωργιάδης Νικόλαος
12. Καραγεωργίου Λάζαρος
13. Καλούδης Γαβριήλ
14. Νικολαΐδης Μιχαήλ
15. Γκουλής Σάββας.
Οι υπόλοιποι ορίζονται αναπληρωματικοί.
Η σύνθεση της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής όπως αυτή προέκυψε από την εκλογική διαδικασία, έχει ως εξής:
1. Βασιλειάδης Νικόλαος
2. Χατζηχρίστου Ευάγγελος
3. Ηλιάδου Αντωνία

Μοιράσου το άρθρο: