Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Έβρο λόγω του σοβαρού ενδεχομένου που υπάρχει να κλείσει το μεγάλο στρατόπεδο «Δελαγραμμάτικα» στον Προβατώνα του δήμου Σουφλίου και να αποχωρήσει η 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Τυχερό, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και η δημοτική αρχή εξέφρασαν αντιδράσεις και φόβους για περαιτέρω οικονομικό μαρασμό της περιοχής, κλονισμό του αισθήματος ασφάλειας σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, αλλά και την πλήρη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο μελλοντικής χρήσης της έκτασης για δημιουργία κέντρου υποδοχής παράτυπων μεταναστών.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τις αποφάσεις που έλαβαν, στις οποίες περιλαμβάνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 11 στο Επιμελητήριο Έβρου, όπου στις 12 έχει προγραμματιστεί να μεταβεί η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και: Κλείσιμο όλων των καταστημάτων μέχρι τις 14:00 .Κλείσιμο του Δημοτικού καταστήματος Τυχερού. Αποχή όλων των μαθητών από τις Σχολικές Μονάδων, ενώ οι καμπάνες των ενοριών θα χτυπήσουν πένθιμα στις 11:00.

Μοιράσου το άρθρο: