Εθελοντές που θα στηρίξουν την διοργάνωση της Καλλιτεχνικής Συγχρονισμένης Κολύμβησης η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4-7 Απριλίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης ζητά ο Δήμος πόλης.
Πρόκειται για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στον χώρο του υγρού στίβου,ενώ η διοργάνωση αναμένεται να φέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης καθώς θα φιλοξενήσει 18 χώρες μεταξύ αυτών την Ελλάδα, Ουκρανία, Ιαπωνία ,Ρωσία, Μεξικό, Καναδά, δεκατρία κλαμπ από όλη την Ελλάδα και περισσότερους από τριακόσιους αθλητές.

Οι εθελοντές οι οποίοι θα στηρίξουν την Οργανωτική επιτροπή από 1-7 Απριλίου και θα γίνουν κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού θα πρέπει να διαθέτουν όρεξη, μεράκι, προσήλωση στο στόχο και αγάπη για τον τόπο. Να είναι γνώστες στην χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και να γνωρίζουν ξένη γλώσσα.

Οι ανάγκες που είναι απαραίτητο να καλυφθούν είναι: Oμάδα έκδοσης διαπιστεύσεων, απονομή μεταλλείων, βοηθός στο γραφείο τύπου, στελέχωση info κιόσκι στο Αεροδρόμιο και στα ξενοδοχεία.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές θα πρέπει να καταθέσουν την φόρμα συμμετοχής έως τις 26 Μαρτίου στην υπεύθυνη συντονισμού των εθελοντών Αλεξάνδρα Κατσιβαρδά.(τηλέφωνο επικοινωνίας το 6946 222 761.)

Μοιράσου το άρθρο: