Απάντηση στον πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη και τα όσα σχολίασε στα ΜΜΕ αναφορικά με την απόφαση της προέδρου του Πολυκοινωνικού να αναστείλει την λειτουργία των υπηρεσιών Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας, ΚΑΠΗ για 3 εβδομάδες, δίνει με ανακοίνωση της η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κ. Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου.
«Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. διοικούν με υψηλούς στόχους και είναι αποφασισμένοι να βάλουν σε τάξη, να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό το Πολυκοινωνικό και τις δυνατότητες που υπάρχουν υπέρ των δημοτών,» αναφέρει η κ. Ποιραζίδου υπογραμμίζοντας πως «το έργο και αυτή τη προσφορά θα τα κρίνουν οι πολίτες και όχι ο κ. Λαμπάκης ο οποίος επέλεξε τον δρόμο της ανούσιας μικροπολιτικής, των πολιτικών απωθημένων και της απομόνωσης.»

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο κ. Λαμπάκης εμφανίζεται ξάφνου συμπονετικός προς τους ωφελούμενους συνδημότες από τις δομές του Πολυκοινωνικού, χωρίς να γνωρίζει καν την διεύθυνση που στεγάζονται αυτές οι δομές. Επί σειρά 9 ετών αδιαφορούσε επιδεικτικά, και δεν ήλεγχε καν τους μηχανισμούς λειτουργίας αυτού του αξιολογότατου κοινωνικού “οχήματος” και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνανθρώπους μας.
Ο κ. Λαμπάκης μιλά χωρίς να ντρέπεται για παράνομες ενέργειες. Σύντομα η τοπική κοινωνία θα ενημερωθεί και θα κρίνει ενέργειες κατά την διάρκεια των θητειών του. Μιλά για ανύπαρκτους διμηνίτες κατά την κλασική προσφιλή του μέθοδο της ψευδολογίας… Υποβαθμίζει με το μένος του την ιερή έννοια του εθελοντισμού. Σύντομα θα ενημερωθεί και γι αυτό το θέμα.
Απαξιώνει με θράσος την Ευρωπαϊκή επισιτιστική βοήθεια (ΤΕΒΑ) που περιμένουν εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και την οποία ευτέλισαν στο πρόσφατο παρελθόν οι στενοί του συνεργάτες που μνημονεύει και εκθειάζει. Εκφράζει όψιμο ψευτοενδιαφέρον για τις Φέρες και την Τραϊανούπολη, περιοχές που επί των θητειών του βίωσαν την απόλυτη εγκατάλειψη.
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. διοικούν με υψηλούς στόχους και είναι αποφασισμένοι να βάλουν σε τάξη, να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό το Πολυκοινωνικό και τις δυνατότητες που υπάρχουν υπέρ των δημοτών… Οι εργαζόμενοι παράγουν καθημερινά σημαντικό έργο και διακρίνονται με την εργασία τους για την κοινωνική τους προσφορά. Ευτυχώς αυτό το έργο και αυτή τη προσφορά θα τα κρίνουν οι πολίτες και όχι ο κ. Λαμπάκης ο οποίος επέλεξε τον δρόμο της ανούσιας μικροπολιτικής, των πολιτικών απωθημένων και της απομόνωσης».

Μοιράσου το άρθρο: