Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη μεριμνούν για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός σε κάθε γωνιά και οικισμό του Δήμου.
Το Μεγάλο Σάββατο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος θα παραλάβει το Άγιο Φως από το αεροδρόμιο και θα το μεταφέρει στο Επισκοπείο. Στη συνέχεια κλιμάκιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης αποτελούμενο από υπηρεσιακούς και εθελοντές και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε κάθε γειτονιά του αστικού ιστού και σε κάθε οικισμό του δήμου.

“Μείνετε σπίτι, αφήστε ένα φαναράκι (ακόμη και ένα γυάλινο βάζο με ένα κερί ρεσώ) έξω από την οικία σας και εμείς θα σας αφήσουμε το Άγιο Φως, αρκεί να μας ενημερώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:
με μήνυμα στη σελίδα Δήμος Αλεξανδρούπολης στο facebook
με sms στο 6945272022
τηλ στο 2551064102,
όπου θα αναφέρεται μόνο η διεύθυνση της οικίας σας και για όσους το επιθυμούν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας,” αναφέρει σε μήνυμα της η Δημοτική Αρχή τονίζοντας πως «οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού και τη διατήρηση του ελέγχου της υπάρχουσας κατάστασης και απαιτείται η συνδρομή όλων μας με κάθε πρόσφορο μέσο.»

 

Μοιράσου το άρθρο: