Τη δωρεά δυο αναπνευστήρων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης αποφάσισε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Εβρου, ενώ καλεί όσες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου επιθυμούν και δύνανται να συμβάλλουν στον αγώνα του εθνικού συστήματος υγείας για την προστασία των ελλήνων πολιτών καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για τη κάλυψη αναγκών του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ο αριθμός Λογαριασμού που θα κατατίθενται τα χρήματα είναι GR0408800100003010300383200 Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου (δικαιούχος Επιμελητήριο Έβρου).

«Το Επιμελητήριο Έβρου, ως φορέας ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας αλλά και της τοπικής κοινωνίας θα υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την ηρωική προσπάθεια των ελλήνων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Η αξία της αλληλεγγύης αποδεικνύει σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, τη θετική και αποτελεσματική συμβολή της στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας ανθρωπιστική κρίσης,» αναφέρει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Μοιράσου το άρθρο: