«Εκπληκτικό» χαρακτηρίζει το ποσοστό του 27,5 % που κατάφερε στον Έβρο, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, ο υποψήφιος βουλευτής του, στο ψηφοδέλτιο του νομού, Βασίλης Τσολακίδης.

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του, σημειώνει ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους του όπως και στη βουλευτή του κόμματος Ν. Γκαρά.

«Η Προοδευτική Συμμαχία απέδωσε ισχυρούς καρπούς με ένα σημαντικό πανελλαδικό ποσοστό που αγγίζει το 32%, το οποίο ισχυροποιεί της θέση μας ως τη μεγάλη προοδευτική παράταξη της κεντροαριστεράς και μας επιτρέπει να ασκήσουμε μια δημιουργική αλλά δυναμική αντιπολίτευση», τονίζει ο κ. Τσολακίδης.

Αναφερόμενος στον προσωπικό του προεκλογικό αγώνα, υπογραμμίζει :
«Προσωπικά, είχα την ευκαιρία να επανασυνδεθώ με παλιούς φίλους και συνοδοιπόρους σε διάφορα κοινωνικά και επαγγελματικά μετερίζια και να αποκτήσω πολλούς νέους φίλους που μου μετέδωσαν πολύτιμες γνώσεις, εμπειρίες και νέες ιδέες για το μέλλον της περιοχή μας.
Το αποτέλεσμα αυτής της σύντομης για μένα προεκλογικής περιόδου ήταν πάνω από πέντε χιλιάδες συντοπίτισσες και συντοπίτες μας να ανταποκριθούν στο μήνυμά μου για έναν Έβρο με προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και επίκεντρο τη γεωστρατηγική θέση του στην Ευρώπη και τον κόσμο.»

Μοιράσου το άρθρο: