Ικανοποιητική χαρακτηρίζει την τουριστική κίνηση στην Αλεξανδρούπολη -η οποία παρουσιάζεται από τα τέλη Ιουνίου και αναμένεται να κορυφωθεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο,- ο πρόεδρος του Συνδέσμου ξενοδόχων Θράκης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.

«Οι αγορές που μας επιλέγουν είναι οι βαλκάνιοι και επειδή στον νομό μας έχουμε κυρίως οδικό τουρισμό πιστεύω πως οι τελωνειακοί σταθμοί θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στον όγκο επισκεπτών ο οποίος αναμένεται,» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Χατζηκωνσταντίνου ,τονίζοντας : «πιστεύω τα παθήματα του παρελθόντος να έχουν γίνει μαθήματα και να μην το πληρώσουμε ακριβά.»

Όπως διευκρίνησε «δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε τουρίστες, δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους ταλαιπωρούμε πέντε και έξι ώρες με αναμονή στα σύνορα. Είναι πράγματα αυτονόητα και θέλω να πιστεύω ότι και σε τοπικό επίπεδο και η νέα κυβέρνηση θα δει τον τουρισμό και την Θράκη με άλλο μάτι, ώστε προβλήματα του παρελθόντος των οποίων η λύση είχε μείνει μόνο σε επίπεδο υποσχέσεων, πλέον να βρουν ουσιαστικές απαντήσεις.»

Μοιράσου το άρθρο: