Σε μια από τις δυο καλύτερες κλινικές της χώρας μαζί με αυτήν του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης έχει αναχθεί η Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΓΠΝΑ, ενώ στην 20τή λειτουργία της έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 5.000 επεμβάσεις που αφορούν την καρδιά και τον πνεύμονα .

Στην λειτουργία της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής καθοριστική είναι η συμβολή του Συλλόγου Προσωπικού και Φίλων «ΓΑΛΗΝΟΣ» ο οποίος στα 17 χρόνια λειτουργίας του αριθμεί 800 μέλη τα οποία συνδράμουν μέσα από δωρεές ηθικά και υλικά στο έργο της Κλινικής.

«Είναι πολύ σημαντικό να κοινωνούμε το έργο της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του ΓΠΝΑ στους πολίτες, ώστε να γνωρίζουν ότι πράγματι υπάρχει μια κοιτίδα παροχής υγείας υψηλού επιπέδου στην Περιφέρεια ΑΜΘ,» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κρυσταλλία Αρμενάκη, υπογραμμίζοντας πως « η συμβολή του Συλλόγου Προσωπικού και Φίλων «ΓΑΛΗΝΟΣ» είναι καθοριστική.»

Αναφέρομενη στο έργο της Κλινικής και κάνοντας ιδιάιτερη μνεία στον ιδρυτής της κ. Γ. Μπουγιούκα σημείωσε:
« Στα 20 χρόνια λειτουργίας της και με περισσότερες από 5.000 επεμβάσεις στο ενεργητικό της, η κλινική συνεχίζει την ανοδική της πορεία με ένα εξαιρετικά αξιόμαχο υψηλού επιπέδου επιστημονικό προσωπικό ιατρών χειρουργών καρδιάς -θώρακα οι οποίοι αποτελούν άξιοι συνεχιστές του έργου του απερχόμενου Διευθυντή και Ιδρυτή της Κλινικής κ. Γ. Μπουγιούκα.»
Η Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΔΠΘ καλύπτει περιστατικά από όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ ανακάμπτοντας την προώθηση ασθενών στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το άρθρο: