Λόγω εκτέλεσης των εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος διακόπτετε προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό Ηγουμενίτσας –Κήπων από την χ.θ. 651+700 έως την χ.θ. 657+550 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας .
Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης για την τροποποίηση κυκλοφορίας.

Οι εργασίες και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο (2) φάσεις:

Στην πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα κυκλοφορίας που οδηγεί από Αλεξ/πολη προς το Τελωνείο Κήπων με ολική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην χ.θ. 651+600 (μετά τον Α/Κ Αρδανίου) μέσω του κατασκευασμένου διαδρόμου. Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από Τελωνείο Κήπων προς την Εγνατία Οδό θα εκτρέπεται ακολουθώντας την εργοταξιακή σήμανση (διάταξη τροποποιημένου ημικυκλικού κόμβου), στην παλαιά Εθνική Οδό Κήπων -Αρδανίου.

Στην δεύτερη φάση θα δοθεί σε κανονική κυκλοφορία το ρεύμα από Αλεξ/πολη προς το Τελωνείο Κήπων της διαλαμβανόμενης Οδού και θα πραγματοποιηθεί η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα κυκλοφορίας από το Τελωνείο Κήπων προς την Αλεξ/πολη και η κίνηση των οχημάτων από το Τελωνείο Κήπων προς Αλεξ/πολη θα εκτρέπεται στην παλαιά Ε.Ο. Αρδανίου – Κήπων.

Μοιράσου το άρθρο: