«Αγαπητοί φίλοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ.!!!!!!! κάναμε δύο φορές το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πλέον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ !!!!!!!»,αναφέρει στο μήνυμα του στο facebook, ο 43χρονος ο οποίος ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα που νοσηλεύτηκε για 14 ημέρες στο ΠΓΝΑ .
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας,τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, μου έδωσαν μεγάλη δύναμη ώστε να ανταπεξέλθω σε αυτην την δύσκολη μαχη, αυτές τις 14 μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο.
Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΑ.αυτοι οι ανθρωποι αφηνοντας πίσω τις οικογένειές τους και με ρίσκο την ζωή τους όχι μόνο μου παρείχαν άριστη φροντίδα,αλλα μου έδιναν και θετική ενέργεια και μου ανέβαζαν την ψυχολογια.
Είναι πραγματικοι ΉΡΩΕΣ.!!!!! Ευχαριστώ πολύ τον Δντή της ΜΕΛ Γιατρο κ.Παναγοπουλο που ακούραστος όλη μέρα κάθε μερα δίνει μάχη μαζί με τον βοηθό του ειδ.γιατρο κ. Πετρακη καθώς και τους Στρ.Ιατρους κ.Μιχο και κ.Παπαζογλου που πρώτοι κατάλαβαν τι συμβαινει και ενήργησαν άμεσα.
Αγαπητοί φίλοι μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί ενωμενοι, κάνοντας κατι κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικο. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Μοιράσου το άρθρο: