Αποκαθίστανται σταδιακά τα κατασκευαστικά-κτιριακά προβλήματα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι «η σοβαρότητα των προβλημάτων είχε διαπιστωθεί ήδη από το 2002, όταν η νοσηλευτική μονάδα πρωτοεγκαταστάθηκε στα κτίρια της Δραγάνας».

Υπογραμμίζει επίσης πως «καμία ουσιαστική επισκευή δεν πραγματοποιήθηκε την εποχή που υπήρχε η οικονομική δυνατότητα και ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου ήταν άνετος» και υπενθυμίζει ότι η σημερινή διοίκηση έχει ήδη καταθέσει πλήρη φάκελο για τη ριζική ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου και τις απαιτούμενες κτιριακές επισκευές, ύψους 6 εκ. ευρώ. Αναφορά γίνεται, τέλος, και στις εργασίες υγρομόνωσης που έγιναν σε διάδρομο που συνδέει πτέρυγες του νοσοκομείου, από την οροφή του οποίου έτρεχαν νερά σε κάθε βροχόπτωση.
«Η Τεχνική Υπηρεσία ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τη στεγανοποίηση του διαδρόμου με το μεγαλύτερο πρόβλημα, και η πρόσφατη νεροποντή απέδειξε την αρτιότητα της κατασκευής. Με αυτό τον τρόπο, και παρά τον περιορισμένο προϋπολογισμό, που δίνει βάρος στην επάρκεια φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, αποκαθίστανται σιγά-σιγά οι τεχνικές αστοχίες του 2002», υποστηρίζει η διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Μοιράσου το άρθρο: