Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε εχθές το βράδυ ο συνδυασμός της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών δήμου Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”.

Μετά την ομιλία του, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Κίνησης, υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας, Σάκης Παπανδρέου, παρουσίασε 10 ακόμα υποψήφιους που μπαίνουν στη “μάχη” των εκλογών, μαζί με τους πρώτους 33 που είχαν ανακοινωθεί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από έναν περίπου μήνα.

“Οι υποψήφιοί μας μπαίνουν μπροστά να δώσουν έναν σκληρό, αλλά καθαρό πολιτικό αγώνα, σε ένα δύσκολο περιβάλλον, και το κάνουν με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και με την ελπίδα για κάτι νέο για τον δήμο Ορεστιάδας”, ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου, και κάλεσε ξανά τους δημότες να συγκρίνουν τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών με τις συνθέσεις των άλλων συνδυασμών. Ασκώντας κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε σε “δύο παράλληλα σύμπαντα που υπάρχουν στον δήμο Ορεστιάδας: της πραγματικότητας και του δημάρχου, Βασίλη Μαυρίδη”, όπως χαρακτηστικά είπε, τονίζοντας ότι “τελικά, η πενταετία του απερχόμενου δημάρχου ολοκληρώνεται και δεν αφήνει πίσω της τίποτα”.

Οι 10 νέοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν εχθές είναι οι Αθανάσιος Κυργιάννης, Θεόφιλος Μελάς, Χαράλαμπος Μπιμπούδης, Πέτρος Ευαγγελίδης, Μαρία Κολτσίδου, Πόπη Περεντίδου, Ρετζέπ Χουσεΐνογλου, Σοφοκλής Καραμπατζάκης Χριστίνα Δημαρέλη και Ραφαήλ Κοφίδης.

Μοιράσου το άρθρο: