Δεκαεπτά (17)είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοιού που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ενώ δόθηκαν και δυο εξιτήρια σε δυο γυναίκες μια από την Ξάνθη και άλλη μια από την Καβάλα, ανεβάζοντας στα εννιά συνολικά τα περιστατικά που αποθεραπεύτηκαν από τον ιό και βγήκαν από το νοσοκομείο.
Ειδικότερα, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 2 άτομα, στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων(ΜΕΛ) 5 άτομα και άλλα 10 στην Ειδική μονάδα «Covid 19» .

Επιστροφή 79 πολιτών από την Τουρκία.

Το διήμερο 1-2 Απριλίου, επέστρεψαν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από την Τουρκία 79 πολίτες στην πλειοψηφία τους φοιτητές, ενώ αναμένονται άλλοι 19.
Με τον συντονισμό των τριών χωρικών Αντιπεριφερειαρχών της Θράκης, Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, Ροδόπης κ. Νίκου Τσαλικίδη και Ξάνθης κ. Νίκου Ευφραιμίδη, των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Δημόσιας Υγείας κ. Κώστα Βενετίδη και Οικονομικών κ. Αχμέτ Ιμπράμ, καθώς και της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας κ. Ζωής Κοσμίδου, και σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι πολίτες κατέλυσαν σε ξενοδοχεία όπου θα παραμείνουν σε καραντίνα το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Μοιράσου το άρθρο: