Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στηρίζει τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο της δράσης «Drive through Rapid Tests Covid-19», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 16.00, με δωρεάν rapid test για τους δημότες της Αλεξανδρούπολης.

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον χώρο του πάρκινγκ του Δημοτικού Σταδίου «Φώτης Κοσμάς» (έναντι του πάρκου προσκόπων), όπου, σε κατάλληλες υποδομές και με τον πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο, θα πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος από το σημείο των οχημάτων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αλεξανδρούπολη, «οι δημότες θα ελεγχθούν χωρίς να βγουν από το όχημα τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να δηλώσουν τον αριθμό 1 στο 13033 και να φορούν υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα, ενώ η λήψη δείγματος θα γίνεται χωρίς καθυστέρηση και η αναμονή δεν θα υπερβαίνει τα λίγα λεπτά».

Τη δράση υποστηρίζουν η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «Έβρος», η Τροχαία Αλεξανδρούπολης, και το τοπικό περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που θα βρίσκεται στον χώρο, συνδράμοντας στο έργο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ.

Μοιράσου το άρθρο: