Την έντονη κριτική του επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης», Χριστόδουλου Τοψίδη, προκάλεσε ο αποκλεισμός των θεμάτων που η παράταξή του πρότεινε να συζητηθούν στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Είναι θλιβερό να επιλέγουν να αποκλείσουν θέματα ουσίας, προσπαθούν να κρύψουν τη “γύμνια” και την ανικανότητά τους», σχολιάζει ο κ. Τοψίδης, υπογραμμίζοντας ότι και το θέμα της Σαμοθράκης και το θέμα της εξόρυξης χρυσού στη Θράκη αλλά και το ζήτημα που αφορά το Radar στην κορυφή του Υψάριου Θάσου, καθώς και αυτό του ιού του
δυτικού Νείλου, είναι ουσιαστικά θέματα, που αποκλείστηκαν από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης. Παράλληλα, ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» εκφράζει αμφιβολίες και για το εάν η διοίκηση της Περιφέρειας έχει αντιληφθεί και τις συνέπειες για τη Θάσο, από την πρόσφατη χρεοκοπία της “Thomas Cook”

Κ. Κατσιμίγας: «πρώτες γεύσεις από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει…»
Δυσαρέσκεια για τη μη συμπερίληψη των θεμάτων που πρότεινε να εισαχθούν στην ημερήσια διάταξη της επερχόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκφράζει με ανάρτησή του στο Facebook και ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Κώστας Κατσιμίγας. «Είναι μία κακή αρχή της διοίκησης, που δε θα μείνει αναπάντητη», αναφέρει συγκεκριμένα και συμπληρώνει: «Τι τους ενόχλησε; Η επικαιροποίηση της απόφασης κατά της εξόρυξης χρυσού; Τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης; Το περιφερειακό συμβούλιο στη Σαμοθράκη; ή η κεραία στο Υψάριο της Θάσου;». Ο ίδιος σημειώνει ότι είχε την υπόσχεση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εισαγωγή των προτεινόμενων θεμάτων στην ατζέντα της συνεδρίασης της ερχόμενης Δευτέρας, και θεωρεί ότι η ασυνέπεια που ήδη διαπιστώνεται δίνει τις «πρώτες γεύσεις από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει…».

Μοιράσου το άρθρο: