Στο 15ημερο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων εναποθέτουν πλέον όλες τους τις ελπίδες οι επαγγελματίες των εμπορικών καταστημάτων Αλεξανδρούπολης καθώς η καλοκαιρινή περίοδος δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκινούν την Κυριακή 1η του μήνα και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου .

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βασίλης Κασαπίδης, παραδέχτηκε ότι η θερινή περίοδος δεν ήταν και η καλύτερη αφού όπως -είπε- δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και κάλεσε τους καταναλωτές να στηρίξουν και να προτιμήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις καθώς οι τιμές είναι πολύ καλές και οι προσφορές ιδιαίτερα ελκυστικές.

Όπως διευκρίνισε, η αγορά της Αλεξανδρούπολης παραμένει ασφαλής καθώς οι επαγγελματίες τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, ελάχιστος αριθμός ατόμων, αντισηπτικά κλπ.)προς όφελος των ίδιων των εργαζόμενων αλλά και των καταναλωτών.

Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο ενός νέου Lockdown ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως « για τις επιχειρήσεις θα είναι η «χαριστική βολή» εάν τώρα πριν την εορταστική περίοδο μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία».

Μοιράσου το άρθρο: