Για νόμο «έκτρωμα» κάνει λόγο του σε επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών , Αλέξη Χαρίτση, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, αναφερόμενος στον «Κλεισθένη». Ο κ. Μαυρίδης , επισημαίνοντας ότι η παράταξη «Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή», της οποίας ηγείται , αν και έχει κερδίσει στις εκλογές της 26ης Μαΐου με ποσοστό άνω του 50%, ωστόσο , βάση «Κλεισθένη», καταλαμβάνει 16 από τις συνολικά 33 έδρες του δημοτικού συμβουλίου, καθιστώντας την παράταξη του «μειοψηφία» .

«Σας είχαμε επισημάνει πολλές φορές από τις ατέλειες του Κλεισθένη τόσο ως δήμαρχος Ορεστιάδας όσο και ως Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. και Κ.Ε.Δ.Ε., αλλά δεν μας ακούσατε. Για να είμαι ακριβοδίκαιος, μας ακούσατε αλλά δεν υιοθετήσατε τις προτάσεις μας. Στην δημοκρατία μας, το ύψιστο δικαίωμα του σεβασμού της λαϊκής ετυμηγορίας, λόγω του νόμου που εσείς ψηφίσατε, εξαλείφεται» σημειώνει ο κ. Μαυρίδης.

«Κύριε Υπουργέ, εμείς, θα καταφέρουμε να υπηρετήσουμε τους συνδημότες μας και να λειτουργήσουμε το δήμο μας. Εσείς, όμως, οφείλεται μία τεράστια συγνώμη στους συνδημότες μου, διότι, στην πράξη πλέον και όχι σε θεωρητικό επίπεδο, δεν σεβαστήκατε την πλειοψηφική απόφαση τους» καταλήγει στην επιστολή του ο δήμαρχος Ορεστιάδας, την οποία κοινοποιεί στον πρωθυπουργό , Αλέξη Τσίπρα και στον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , Πάνο Σκουρλέτη.

Μοιράσου το άρθρο: