«Τα διλήμματα είναι πάρα πολύ καθαρά κι ευκρινή ενώπιον των  πολιτών, είπε ο Υπουργός….. Η Ελλάδα ή θα συνεχίσει την πορεία της ανάκαμψης, την πορεία που μειώνει την ανεργία κι αυξάνει την απασχόληση, ή θα γυρίσει στις πολιτικές και τους αμετανόητους πολιτικούς που την βύθισαν στην κρίση….Για τίποτα από ότι έχουν κάνει την περίοδο της καταστροφής, 2010-2014, δεν έχουν μετανιώσει, για τίποτα από ότι εφάρμοσαν δεν έχουν πει ότι θα το αλλάξουν……Οι Έλληνες δεν έχουν τόσο κοντή μνήμη όσο θα επιθυμούσαν να έχουν όσοι χρεοκόπησαν την χώρα. Οι Έλληνες γνωρίζουν και θα συνεχίσουν την πορεία προς τη δίκαιη ανάπτυξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία είναι η καρδιά της ανάκαμψης στην Ελλάδα, και αυτό θα γίνει καθαρό στις εκλογές που έρχονται…..»

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς πήρε μέρος σε ανοικτή γενική συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία του Νομού Αχαΐας,  στο κτίριο του Εμπορικού Συλλόγου. Από εκεί κάλεσε σε συστράτευση όλες τις παραγωγικές δυνάμεις.

Ταυτόχρονα κάλεσε και  τη Ν.Δ. να απαντήσει για το πως θα καλύψει τις παροχές που υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,αλλά και να δώσει εξηγήσεις για διχαστικό πολιτικό της πρόγραμμα και τους υποψηφίους που «ξέπλυναν» την ακροδεξιά.

Νίκη Παπαδούλα 

Μοιράσου το άρθρο: