Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, στην περιοχή του Αγρινίου, ο εντοπισμός δεκάδων θετικών αστυνομικών στον κορονοϊό.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο, για 33 συνολικά κρούσματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, τα 29 από τα οποία εντοπίζονται στο Αγρίνιο, ενώ τέσσερα ακόμη καταγράφονται σε περιφερειακά τμήματα. Οι αστυνομικοί, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό στην πλειοψηφία τους είναι ασυμπτωματικοί.

 154 άτομα του προσωπικού υποβλήθηκαν σε τεστ από κλιμάκια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά χθες το απόγευμα. Οι ένστολοι, που βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 έχουν τεθεί εκτός υπηρεσίας, σε δεκαήμερη καραντίνα ενώ δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες ιχνηλάτησης τόσο στο εργασιακό, όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

 Όλες οι άδειες και τα ρεπό έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας και προς το παρόν δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομίας. Ο επανέλεγχος, που αναμένεται να διεξαχθεί άμεσα θα δείξει το τι μέλει γενέσθαι.

Ρεπορτάζ:Ειρήνη Μαραγκού

Μοιράσου το άρθρο: