ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με την συνείδησή τους καθαρή αποφασίζοντας για το τι ζωή θέλουν κάλεσε τους πολίτες, χθες από την Πάτρα, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η «Πλεύση Ελευθερίας» είναι η μόνη πολιτική δύναμη που κάνει τη διαφορά και φιλοδοξεί να γίνει το συλλογικό υποκείμενο έκφρασης μιας κοινωνίας που παρά τη βίαιη επίθεση που έχει δεχθεί επιμένει να διεκδικεί την αξιοπρέπειά της, τόνισε η Πρόεδρος της.

Η κα Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε σε οκτώ άξονες που δεσμεύουν το κόμμα της να εφαρμόσει αμέσως μόλις μπει στη Βουλή. Σε αυτούς  περιλαμβάνονται  η πρόταση για ενεργοποίηση του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο χρέος που επιτρέπει τη διαγραφή του χρέους, και την ενεργοποίηση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και να συνεχίσει τον έλεγχο εκεί που δεν έχει ολοκληρωθεί, την πρόταση δημοψηφίσματος για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η επιδίωξη των αξιώσεων της Ελλάδας από τη Γερμανία για τις ναζιστικές θηριωδίες, η ενεργοποίηση του κοινοβουλευτικού πορίσματος για τη Siemens, πρόταση νόμου για τη Δικαιοσύνη, κατάργηση της βουλευτικής και υπουργική ασυλίας, πρόταση νόμου για τη διαγραφή των χρεών των υπερχρεωμένων πολιτών, και των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Η «Πλεύση Ελευθερίας», όπως είπε η είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να προχωρήσει σε αυτές τις κοινοβουλευτικές δράσεις καθώς όλοι οι άλλοι τα «έχουν» βρει μεταξύ τους. Απέκλεισε  δε μετεκλογικά τη συνεργασία με οποιοδήποτε κόμμα.

Αναφερόμενη στους υποψήφιους του κόμματος δήλωσε  ότι όλοι είναι άτομα μέσα από την κοινωνία και αποφασισμένοι  να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις ενώ στην πλειονότητά τους θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά.

Αθανασία Σταμοπούλου

 

Μοιράσου το άρθρο: