Ένας 49χρονος Γερμανός  βρέθηκε θετικός  στον κορονοιό  σε έλεγχο που του έγινε στο λιμάνι της Πάτρας όπως και ένας 50χρονος υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Πάτρας. Η Επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή σήμερα και αύριο για απολύμανση.

Τρία συνολικά περιστατικά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου ενώ ένα διαπιστώθηκε και στην Λευκάδα .Ο 49χρονος Γερμανός που ήρθε στο λιμάνι της Πάτρας, υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού που βγήκε  θετικό και  μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας. Πρόκειται για το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα από το λιμάνι.

Δυο ασθενείς του κορoνοϊού εισήχθησαν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Νοσοκομείου αναφοράς: μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ και ένας 50χρονος Πατρινός υπάλληλος στην ΔΕΥΑΠ, η οποία εξέδωσε και ανακοίνωση:

«…Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου και αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου, δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες της γιατί θα πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης των χώρων.

Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί τους δημότες να μην προσέλθουν αυτές τις ημέρες στην Υπηρεσία…»

Nίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: