Ο κοινωνικός τομέας του Δήμου Πατρέων  ετοιμάζει και μοιράζει  πάνω από 400 μερίδες φαγητού για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τα μαγειρεία του Δήμου  βρίσκονται στον χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων  και καθημερινά μαγειρεύονται μερίδες φαγητού, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όπως άπορους, ηλικιωμένους που είναι μόνοι τους ή  δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους,  μετανάστες, αλλά και σε άτομα που εν μέσω πανδημίας, δεν έχουν κανέναν να τους εξυπηρετήσει.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε  μαζί με τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρο Τουλγαρίδη και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αντώνη Ταβουλάρη, τα μαγειρεία του Δήμου  και  ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους εργαζόμενους του Δήμου και του Κοινωνικού Οργανισμού.


«Ως Δημοτική Αρχή, είπε, παράλληλα με τον αγώνα μας για την ανατροπή αυτής της θλιβερής πορείας, δεν αφήνουμε τον Πατραϊκό λαό στην τύχη του, βοηθάμε να σταθεί στα πόδια του, για να ανατρέψει αυτούς που τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση».

Ομάδα από εργαζόμενους του ΚΟΔΗΠ και του Δήμου,

συγκεντρώνει τηλεφωνικά, σε καθημερινή βάση τα αιτήματα δημοτών στο ΚΑΠΗ της περιοχής Ψάχου (τηλ. 2610311060, 2610453907 και 2610 339638 8 π.μ. με 2 μ.μ. και 2610329490 2 με 8 μ.μ.) και αμέσως μετά, τα μεταφέρει στους εργαζόμενους των μαγειρείων.

Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: